برای بسیاری از خانواده های ایرانی، اتاق نشیمن فضای مهمانی است و حتی ممکن است بیشتر روز و سال خالی باشد. اما به دلیل تغییر سبک زندگی و کوچک شدن خانه ها، حتی کاهش زمان استراحت و کوچک شدن دایره تماس افراد با یکدیگر، فضاهایی مانند اتاق نشیمن نیز در بسیاری از خانه ها تغییر کرده و رسمی و گاه آراسته شده است. یا تجملات به فضاهای صمیمی و کاربردی تری تبدیل شده اند.

اما آنچه امروز در مورد دکوراسیون اتاق نشیمن می خواهیم بدانیم مستقل از سبک زندگی است و نگاهی به کاربری اتاق نشیمن دارد و بیشتر به زیبایی شناسی رنگ ها و تاثیری که هر کدام از آنها بر فضای اتاق نشیمن می گذارد می پردازد. در اینجا 30 ایده برای انتخاب "بهترین رنگ برای دیوار اتاق نشیمن" آورده شده است:


رنگ سفید برای دیوارهای اتاق نشیمن (دیوار و سقف)

 

رنگ سفید یا استخوانی یکی از پرطرفدارترین رنگ‌های سال‌های اخیر است، این رنگ کرم در ابتدا بسیار رایج و پرطرفدار بود، اما امروزه رنگ سفید می‌تواند با آن رقابت کند.

رنگ سفید یک انتخاب هوشمندانه است، به خصوص برای یک اتاق نشیمن کوچک یا کم نور.
یکی از مهم ترین ویژگی های انتخاب رنگ سفید برای دیوار اتاق نشیمن این است که در انتخاب رنگ مبلمان و سایر اقلام مختار هستیم. مثلا در همین مثال اتاق نشیمن در عکس بالا رنگ مبلمان پاستلی در طیف رنگی صورتی و آبی است و با دیوارهای یکپارچه سفید ترک بسیار شیکی ایجاد کرده است.
یکی دیگر از مزایای دیوارهای سفید این است که با در و پنجره های تیره تضاد دارند. 

 

رنگ آبی برای دیوار پذیرایی

 

رنگ آبی آرامش بخش و زیبای آن می تواند انتخاب خوبی برای دکوراسیون اتاق نشیمن باشد. در این صورت می توان ترکیب کل فضا و انتخاب مبلمان آبی را در نظر گرفت.

وقتی از هر رنگی مانند آبی صحبت می کنیم، لازم به ذکر است که طیف بسیار گسترده ای از رنگ ها را شامل می شود. از لاجوردی روشن تا آبی کلاسیک، رنگ سال 2020.


رنگ خاکستری برای دیوار پذیرایی


رنگ خاکستری برای بسیاری از افراد رنگی سرد و خنثی است و آن را برای اتاق نشیمن که باید بیشتر به چشم بیاید دوست ندارند اما حقیقت این است که رنگ خاکستری با استفاده بسیار حرفه ای و ماهرانه می تواند فضایی منحصر به فرد و زیبا باشد. کرد.

در ایده چیدمان و ترکیب رنگ اتاق نشیمن به تصویر بالا نگاه کنید که چگونه رنگ گرم در ترکیب با رنگ خاکستری روشن دیوارها و رنگ خاکستری تیره میز و پنجره ها تاثیرگذار و شور است. 


رنگ هلویی برای دیوار پذیرایی


یک ایده جذاب برای رنگ دیوار پذیرایی، رنگ هلویی خاص و زیبا است. رنگی بین صورتی و نارنجی و طلایی. نه خیلی گرم است و نه خیلی سرد و با هر دو گروه رنگی ست می شود.


رنگ های کرم و قهوه ای برای دیوار پذیرایی


در این ایده از رنگ اتاق نشیمن می توان مشخص کرد که با انتخاب متریال متفاوت می توان رنگ دوم را به دیوارها اضافه کرد. همانطور که در این فضا رنگ های گرم و طیف قهوه ای با انتخاب آجر و چوب به دیوارهای کرم رنگ اضافه می شود.


رنگ قرمز تیره برای دیوار پذیرایی


به طور کلی رنگ‌های تیره تأثیر بصری بسیار بالایی برای اتاق نشیمن ایجاد می‌کنند، اما اگر فاصله و ترکیب رنگی اشتباه با مبلمان و سایر وسایل اتاق نشیمن انتخاب کنید، هر چه رنگ‌های تیره بیشتر می‌توانند تأثیر فضا را افزایش دهند، بهتر است. . می تواند فضای خفقان آور و دلگیر ایجاد کند.


رنگ سبز برای دیوار پذیرایی


سبز، نماد هماهنگی و تجدید، یکی از بهترین انتخاب ها برای رنگ دیوار اتاق نشیمن است، زیرا انعکاسی از رنگ های طبیعت است. اگر فضا یا شرایط لازم برای نگهداری گیاهان آپارتمانی را ندارید، دیوارهای سبز می توانند به فضا جان ببخشند. سبز برای اتاق نشیمن گزینه خوبی برای کسانی است که رنگ های خنثی را خیلی کسل کننده می دانند.

 

رنگ نوک مدادی برای دیوار پذیرایی (خاکستری تیره)


خاکستری تیره واضح ترین رنگ برای اتاق نشیمن نیست، اما یک انتخاب عالی است. اتاق نشیمن با دیوارهای مشکی یا سرب مدادی غیرمنتظره و چشمگیر است. جزئیات معماری و لوازم جانبی در اتاق توجه بیشتری را به خود جلب می کند. مبلمان شما روی پس زمینه تیره ظاهر می شود. اگر اتاق نشیمن شما آفتابی است، دیوارهای سیاه می توانند نور طبیعی را کاهش دهند.


رنگ ارغوانی برای دیوار پذیرایی


 اتاق نشیمن با دیوارهای یاسی تمام خانه شما را آرام می کند. یاسی با رنگ های گرم مانند قهوه ای و کرم به خوبی هماهنگ می شود. اگر اتاق نشیمن شما کفپوش چوبی دارد، رنگ ارغوانی قطعا انتخاب شیکی است.